Electromit Serv :reparatii injectoare, reparatii pompe de injectie autoturisme si camioane

despre electromit serv

Cu o experiență de peste 10 ani pe piață, service-ul nostru este specializat în diagnosticarea, repararea și testarea injectoarelor, pompelor de injecție și pompelor de înaltă presiune pentru sisteme Bosch, Piezo Bosch, Delphi, Denso, Siemens Continental și injectoare pumpe-duse întâlnite la autoturisme de la Euro 2 la Euro 5.

Pentru repararea injectoarelor, pompelor de injectie și pompelor de înaltă presiune folosim bancuri de lucru oficiale și piese originale pentru rezultate maxime în ceea ce privește puterea și performanța sistemelor reparate.

Urmărind îndeaproape un întreg proces de verificare – de la curățarea pieselor cu cuve de ultra sunete, verificarea părții electronice, la montarea pe bancul de testare, toate reparațiile se fac în baza unor fișe tehnice care alcătuiesc planuri de testare în funcție de generația sistemelor și pompelor de injecție.

Pentru orice intervenție, în funcție de produs, atelierul oferă garanții de la 4 la 12 luni. Pe lângă o vastă experiență în domeniu, echipa noastră deține numeroase certificări de operare și depune eforturi spre a garanta profesionalism, seriozitate și calitate în colaborarea cu fiecare client.

Pentru ca serviciile noastre sa fie intotdeauna de cea mai buna calitate, investim constant in ultimele banci de testare a injectoarelor/pompelor diesel, precum si in uneltele si testele specifice fiecarui model in parte.

Noul banc de testare BOSCH EPS 815 , cu ajutorul acestui banc, se pot testa noile generatii de pompe de injectie, fiind respectate atat specificatiile si standardele producatorilor de componente de injectie diesel, cat si reglementarile legale privind noxele. Pot fi testate atat pompele conventionale in linie si rotative, cat si pompele rotative moderne de tip CR sau comandate cu supape magnetice. Tipul pompei de injectie VP29/30, VP44,CP-1 CP-2, CP-3, injector CR, EUI, PLD
banc proba injectoare Bosch EPS_815
banc proba IPC 400
IPC 400 este un simulator destinat verificarii functionalitatii injectoarelor-pompa (EUI) si pompele de injectie unitare (PLD), prin masurarea electronica a injectiei fluxului ratei si presiunii. Este alcatuit dintr-un ansamblu mecanic, pentru a gazdui componenta care urmeaza sa fie testata, montat pe un banc de proba traditionala.Dispunem de adaptoare mecanice pentru fiecare tip de injector sau pompa.
  • Masurarea electronica a capacitatii cu flow digital metru 8,3 - 833 cm³ / min
  • Masurarea electronica a presiunii de injectie a IUE cu celule de sarcina 0-2000 bar
  • Masurarea electronica a presiunii de injectie de PDL cu senzor de presiune auto 0-1500 bar
  • Baza de date care contine parametrii de conducere si de referinta nominala
  • Efectuarea automata a testelor cu posibilitatea de inregistrare si imprimare a raportului final
banc proba Rabotti Coditec
banc proba Rabotti Coditec
Rabotti Coditec Codificarea injectoarelor Bosch, Delphi, Denso, testarea si tuning-ul parametrilor pentru toate tipurile de injectoare Common Rail aflate pe piata: Bosch, Bosch Piezo, Delphi, Denso, Siemens. . Baza de date cu teste este reinnoita periodic, avand peste 1000 de fise de reglaj pentru toate tipurile de injectoare. Se pot exporta in format electronic sau printa diverse rapoarte.
Rabotti BD 860 M/M:
Standul de incercare pentru testarea si setarea injectoarelor diesel rotative si pompelor in linie.
Testarea & Setarea supercharger pneumatic (LDA)
Viteza de rotatie controlata de software
Masurarea fluxului cu diferite presetari.
Rapoarte personalizate
banc proba Rabotti BD 860
  • Injectoare electromagnetice DELPHI pentru Dacia Logan, Renault, Ford cu generare cod hexazecimal.
  • Injectoare electromagnetice BOSCH pentru Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Hyundai, Iveco, Mercedes, Peugeot, Opel, Renault, Ford, VW LT, MAN.
  • Pompe inalta presiune DELPHI si BOSCH Common-Rail
  • Injectoare si pompe injectie mecanica pentru urmatoarele tipuri: A, MW, P, VE, VA, DPA, DPC, DPS, Monosectiune

Aveti intrebari?

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon +40 744 109 184

sau +40 786 109 184Meniu