Electromit Serv: Reparații injectoare Denso

reparatii injectoare denso

Injectoarele Denso sunt sisteme de ce echipează cele mai noi mașini, de la Euro 4 până la Euro 6 și sunt o soluție eficientă pentru fiecare generație de motoare Diesel, asigurând eficiență, performanță crescută, fiabilitate și un nivel minim de emisii.

Se regăsesc pe: Opel, Peugeot, Citroen, Ford, Nissan, Toyota, Mitsubishi, Mazda, tractoare Kubota, motoare ISUZU echipate pe numeroase utilaje etc.

Proces reparație injector Denso

reconditionare injector denso

Deși multe ateliere de reparații injectoare și pompe de injecție reușesc să pună un diagnostic pentru defecțiunile apărute la Diesel Denso, majoritatea nu reușesc să ducă la bun sfârșit procesul de reparație.

Pentru a obține un nivel optim de calitate în procesul de reparație este foarte importantă experiența în domeniu. Service-ul nostru oferă posibilitatea reparațiilor de la injectoare utilizate pe autobuze la cele uilizate pe utilaje agricole.

În cazul unui injector Denso defect, gradul de uzură al sistemului va determina dacă în procesul de reparație se va genera un nou cod de funcționare. Când injectorul prezintă uzuri prea puternice, codul va fi înlocuit pentru a corecta uzurile făcute de-a lungul timpului. Procesul de corectare este necesar pentru ca performanța mașinii să se ridice așteptărilor clientului. Acesta va fi realizat la cele mai înalte standarde.

Care sunt cauzele defectării unui injector common rail?

 • Motorina de proastă calitate
 • Circulația în regim de viteză redusă, cu turații scăzute
 • Existența impurităților în instalația de alimentare
 • Supraîncălzirea componentelor sistemului de injecție
 • Defectarea altor componente
 • Intervenirea într-un mod neprofesionist la sistemele autovehiculului
curatare injector

Care sunt simptomele unui injector common rail defect?

Mașina nu mai „trage”, nu mai pornește sau pornește cu greutate

Motorul are nevoie de combustibil suficient pentru o ardere bună și puternică. Dacă arderea este împiedicată, puterea motorului suferă.

Motorul are trepidații, pierde carburant sau funcționează zgomotos

Are loc o slabă amestecare aer și combustibil în cilindri și provoacă un proces de ardere incompletă. Injectorul poate omite o pulverizare, provocând un sunet sesizabil și pierderea imediată a puterii motorului. Când acest lucru devine sever, șoferul va simți o zmucitură din motor.

Motorul se înceacă, merge sacadat

Motorul nu funcționează coerent - fără amestecul propriu de aer și combustibil, arderea în interiorul cilindrilor este blocată.

Eșuarea testului de emisii

Scăderea eficienței combustiei combustibilului determină un consum incomplet sau inegal, ceea ce duce la creșterea emisiilor.

Crește consumul de combustibil

Când eficiența arderii combustibilului este afectată în mod negativ, deseori va trebui să fie ars mai mult combustibil pentru a atinge nivelurile dorite de performanță.

Dacă nu facem reparațiile la timp, riscăm…

schema reparatii injectoare bosch
 • Reparație ulterioară mult mai costisitoare
 • Defecțiunea altor componente
 • Oprirea bruscă a motorului ce poate avea urmări grave pentru participanții la trafic
 • Poluarea mediului
 • Amenzi

Aveti intrebari?

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon +40 744 109 184 sau 0741 109 184Meniu