Electromit Serv: Reparații injectoare pumpe duse

reparatie pumpe duse

Injectoarele pumpe duse sunt injectoare de tip EUI (Electronic Unit Injector) și tip EUP (Electronic Unit Pomp) ce funcționează, după cum îi spune numele, printr-un sistem electronic.

Acest tip de injector se găsește montat atât pe autoturisme (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat), cât și pe camioane (Mercedes, Acros, Mercedes Atego, Iveco, Volvo, DAF) și utilaje agricole (Deutz, Cummins, Perkins).

Proces reparație injector pumpe duse

banc proba pumpe duse AVM2-PC

Atelierul nostru este dotat cu întreaga aparatură necesară pentru verificarea, repararea sau recondiționarea injectoarelor pompe diuze ale autoturismelor, iar pentru reparații ce privesc camioane este folosit unicul banc oficial Delphi – Hartridge AVM2 PC.

Fișele tehnice și noile coduri de funcționare se generează prin folosirea unor echipamente de lucru profesioniste, iar în urma reparării unui injector de tip pompa diuză pe bancul de lucru, acesta dobândește caracteristici identice cu un sistem de injecție nou, cumpărat din reprezentanță.

Singura diferență simțită de către client în urma alegerii serviciilor noastre de reparații injectoare va rămâne diferența de preț, care va fi una mai accesibilă. În cazul camioanelor se adaugă și diferența de consum – recondiționarea pieselor în service-ul nostru rezultând într-o reducere a consumului de combustibil cu până la 3%.

Dacă nu facem reparațiile la timp, riscăm…

schema reparatii injectoare bosch
  • Reparație ulterioară mult mai costisitoare
  • Defecțiunea altor componente
  • Oprirea bruscă a motorului ce poate avea urmări grave pentru participanții la trafic
  • Poluarea mediului
  • Amenzi

Aveti intrebari?

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon +40 744 109 184 sau 0741 109 184Meniu