Electromit Serv: Reparare Pompe de Înaltă Presiune Denso

reparatii pompe injectie denso

Pompele de înalt presiune Denso, la fel ca injectoarele Denso se regăsesc montate pe Opel, Peugeot, Citroen, Ford, Nissan, Toyota, Mitsubishi, Mazda, tractoare Kubota, motoare ISUZU echipate pe numeroase utilaje și altele.

Proces reparație pompa de Înaltă Presiune Denso

test pompa injectie denso verificare pompa injectie denso

Deși majoritatea specialiștilor sunt sceptici în ceea ce privește reparația pompelor de înaltă presiune Denso, în cadrul atelierului nostru testăm și calibrăm piese pe bancuri oficiale de lucru. În procesul de reparare și înlocuire a pompelor de transfer, supapelor de presiune, elemenților și setului de garnituri folosim doar piese originale.

După înlocuirea sa, pentru o funcționare îndelungată, la parametri optimi, este necesară, de asemenea, înlocuirea filtrului de motorină cu unul de cea mai înaltă calitate de filtrare precum și curățarea rezervorului și a instalației de alimentare. Fără întreținerea și curățarea circuitelor autoturismului, o pompă de înaltă presiune reparată se poate strica din nou în circa 100 km.

Service-ul nostru utilizează doar piese originale marca Denso pentru reparația tuturor tipurilor de pompe de înaltă presiune, fie acesta modele vechi sau de ultimă generație și oferă servicii de reparații pentru aproape orice tip de pompă Denso.

Dacă nu facem reparațiile la timp, riscăm…

schema reparatie pompa injectie bosch
  • Reparație ulterioară mult mai costisitoare
  • Defecțiunea altor componente
  • Oprirea bruscă a motorului ce poate avea urmări grave pentru participanții la trafic
  • Poluarea mediului
  • Amenzi

Aveti intrebari?

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon +40 744 109 184 sau 0741 109 184Meniu